Nou músics de la JONC seleccionats per la Mahler Chamber Orchestra


Nou músics catalans formen part de l’Acadèmia de la MCO 2014, juntament amb altres joves músics d’Anglaterra, Alemanya, Noruega i Austràlia.

Barcelona, 12 de febrer de 2014

En el marc de col·laboració entre la Mahler Chamber Orchestra (MCO) i la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), els joves músics de la JONC tenen l’oportunitat de formar part un any més del projecte pedagògic de la MCO.


El projecte Acadèmia de la MCO ofereix una experiència d’alta qualitat orquestral i constitueix una plataforma única d’intercanvi internacional a joves músics.

Durant una setmana, els joves músics participen en classes i assajos juntament amb els músics de la MCO i preparen un programa simfònic que culmina amb una gira de concerts per Alemanya. Aquest any, treballen obres de Stravinsky, Messiaen, Debussy i Eötvös, sota la direcció del mateix Peter Eötvös. 

El treball es va iniciar la passat 8 de febrer i culminarà amb els concerts a la Filharmonie Essen (14 de febrer), al Konzerthaus Dortmund (15 de febrer) i a la Kölner Philarmonie (16 de febrer).

A més de la JONC, també col·laboren en aquest projecte la Royal Northern College of Music Manchester (Anglaterra), la Norwegian National Youth Orchestra (Noruega), l’Australian National Academy of Music (Australia) i l’Orchesterzentrum|NRW (Alemanya).

Els nou joves músics de la JONC van ser seleccionats pels membres de la Mahler Chamber Orchestra en un procés d’audicions celebrat el passat mes de setembre a Barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada