La JONC acompanya la guanyadora del premi Primer Palau 2010

Intepretaran obres de Cassadó i Elgar al Palau de la Música Catalana amb la direcció de Manel Valdivieso

Barcelona, 22 de novembre del 2011 
El proper dijous 24 de novembre a les 20:30 hores, la JONC Filharomonia i la violoncel·lista Beatriz Blanco oferiran un concert extraordinari conjunt al Palau de la Música, en el marc de la cloenda de la XVI edició del cicle Primer Palau, on també es lliuraran els guardons als quals opten els 13 músics que han actuat aquest any.

La col·laboració entre el Palau de la Música i la JONC es du a terme des de fa anys i és fruit d’un acord entre les dos institucions que respon a la voluntat de la JONC de donar suport als joves músics i col·laborar amb les entitats musicals del país.

El premi Primer Palau, dotat amb 6.000 euros, té un reconegut prestigi gràcies a la vàlua dels guanyadors que s’hi ha presentat en totes les edicions. La JONC acompanya en aquesta ocasió la violoncel·lista Beatriz Blanco (Valladolid, 1987), guanyadora de l’edició anterior.

Les obres que s’interpretaran en aquest concert de cloenda són “Suite per a violoncel” del compositor català Gaspar Cassadó, i “Concert en Mi m, Op. 85” del britànic Edward Elgar.

LA JONC FILHARMONIA
La JONC Filharmonia és una de les orquestres de la JONC. Està orientada a culminar els objectius educatius i artístics de la JONC mitjançant produccions amb criteris professionals. La finalitat és oferir una formació post acadèmica als joves músics i facilitar-los l’accés a la vida professional. La JONC ha participat en els festivals i sales de concerts més importants del país, sota la direcció de mestres del prestigi de Josep Pons, Guy van Waas, Ernest Martínez-Izquierdo, Jordi Mora, Manel Valdivieso, Barry Sargent, Jan Caeyers, Robert King, Paul Goodwin, Andrew Parrott, Antoni Ros-Marbà, Lutz Köhler, Salvador Mas, Edmon Colomer i Karl Anton Rickenbacher.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada