Els Alevins feliciten el 2013 als avis d'una residència de Salou


Salou, dilluns 31 de desembre de 2012

Aprofitant el 29è Encontre de la JONC Alevins al Teatre Auditori de Salou (TAS), aquest dilluns els joves músics han felicitat l’any nou a la gent gran d’una residència del municipi, on han tocat amb el Qvixote Quartet -també són professors convidats- el repertori que estan preparant aquests dies. 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, que ha assistit al concert, ha agraït a la JONC l'actuació, que es fa per segon any consecutiu. També ha celebrat que, des de fa nou anys, Salou sigui “la seu de les festes” i ha destacat l’esperit solidari de la jove orquestra.

Després de l'actuació, que ha agradat molt als avis, els músics han desitjat a l'uníson bon any nou al públic. Un cop han acabat, han pujat a l'autocar per poder celebrar el cap d'any amb les seves famílies. A partir del 2 de gener continuaran treballant a L'Auditori de Barcelona. 

El 29è Encontre de la JONC Alevins, formada per joves menors de 19 anys, té lloc des del 27 de desembre i fins el 20 de gener també entre el Teatre Auditori de Salou i L’Auditori de Barcelona.

Durant aquests dies prepararan ‘Somnis de Músic’, una coproducció L’Auditori de Barcelona i la JONC, basada en l’obra ‘Somni d’una nit d’estiu’ de F. Mendelssohn. Aquest projecte s’emmarca dins la celebració del 20è aniversari de la JONC, fundada l’any 1993.

En les vuit funcions que es duran a terme a Salou, Barcelona, Manresa i Granollers, la JONC Alevins estarà acompanyada pel Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers i pel Qvixote Quartet. La direcció musical va a càrrec de Manel Valdivieso i Josep Vila i Jover, i la direcció d’escena, de la mà de Marta Garcia Otín.


      Autor: JONC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada