La JONC fa un taller a Barcelona amb la reconeguda orquestra europea MCO


Barcelona, 7 de febrer del 2012
La Mahler Chamber Orchestra (MCO) i la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) faran un taller consistent en un assaig conjunt a l’auditori del conservatori del Liceu el proper dimarts 14 de febrer. El taller serà obert al públic de 17h a 18.30h.
Aquesta col·laboració es durà a terme aprofitant l’estada a Barcelona de la MCO en motiu del concert que oferirà al Palau de la Música Catalana el dia 13, sota la batuta de John Eliot Gardiner i en el marc de la seva gira per l’Estat espanyol.

Serà una jornada en què els músics professionals d’aquesta prestigiosa orquestra europea intercanviaran coneixements i faristol amb els joves intèrprets de la JONC. Plegats treballaran l’obertura dels ‘Mestres cantaires’ de Richard Wagner sota la batuta de Philipp von Steinaecker.

Aquesta activitat s’emmarca dins la col·laboració que la JONC té establerta amb la MCO. Fruit d’aquesta col·laboració la MCO ha participat en diferents encontres de la JONC i properament set membres de la Jove Orquestra participaran a l’Acadèmia de la MCO i a la gira de concerts que faran per Alemanya a finals de febrer.

MAHLER CHAMBER ORCHESTRA
La MCO és una orquestra internacional amb seu a Alemanya i Itàlia, formada per 45 membres de 20 països diferents. A banda de la seva plantilla fixe, treballa amb una selecció de músics que s’hi sumen en funció de cada projecte. Això li dóna versatilitat i li permet interpretar des de música de cambra a grans simfonies. 
Al concert, que tindrà lloc el dilluns 13 a les 20:30 al Palau de la Música, la MCO i el cor Monteverdi interpretran les següents obres de Schumann: Simfonia número 4 en Re menor, op.120; Requiem für Mignon, op. 98b; Nachtlied, op. 108; Manfred, op. 115. 

                                Músics de la Mahler Chamber Orchestra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada